Sten och plattsättning

Sten- och plattsättning Växjö, Alvesta och Hovmantorp

Välkommen till Sebbes Mark, vi är verksamma i Växjö, Alvesta och Hovmantorp med omnejd – det gäller samtliga våra tjänster. När det kommer till stenläggning är våra grundtankar att kunna skapa liv i din utemiljö samtidigt som det ska ge en stilig och välvårdad känsla. Vi är mycket erlärgiska mot att stenen skall sätta sig, växa emellan skarvarna osv. Därför analyserar vi och arbetar mycket hårt med allt från planering, utförande och skötselråd för att din anläggning skall hålla sig lika fin som när vi överlämna ett färdigt resultat till flera år framöver.

Vi kommer gärna ut på ett besök och bidrar med inspiration och goda råd för att finna en lösning som passar er som handen i handsken och kom ihåg att frågan är fri och kostar inget!

Stensättning med fokus på kunden

När det kommer till stensättning är varje kunds förutsättningar unika när det gäller arbetsyta, budget och design. Därför är vi lyhörda från första till sista steget. Vårt fokus är på dina önskemål och behov. Därför lägger vi ner vår själ i att verkligen förstå vad du vill uppnå. Har du frågor eller funderingar rörande stensättning eller plattsättning i Växjö, Alvesta eller Hovmantorp, kontakta oss redan idag!