Dränering

Dränering Växjö, Alvesta och Hovmantorp

Välkommen till Sebbes Mark, vi kan det där med dränering. När gjordes en dränering av grunden på ditt hus? Att man har en väl fungerande dränering av husets grund är mycket viktigt då det i högsta grad påverkar både husets och eran egen hälsa och välbefinnande. Har man fukt i marken runt och under grunden drar det så småningom in i grunden och sedan vidare in i allt material i huset samtidigt som man går och andas in allt sämre luft i det allt sämre klimatet inomhus. Fördelarna är många och lönsamheten blir allt större att utföra dessa typer av arbeten då utvecklingen gått framåt och kan erbjuda mycket bra lösningar på problemen som redan finns eller är på väg att smyga sig på. Vi är verksamma i Växjö, Alvesta och Hovmantorp med onmejd.

Kort om dränering

Dom gamla dräneringsrören är oftast täppta, finns inte eller ligger för högt, någon fukt stoppande och värmande isolering finns inte och regnvattenledningarna från hustaket läcker och förvärrar situationen. Vi kommer ut till kunden och gör en gratis vägledning och överlämna offerter på det arbete som behövs i de enskilda fallen, då markförhållandena är olika, tekniken går framåt och husägarna använder sina hus på olika vis är det viktigt att hitta rätt entreprenör för arbetet som kan sin sak vilket vi gärna kommer på besök och visa att vi är.

Vi kan stå till tjänst med alla typer av dräneringsarbeten, isodrän beklädnad av grunder och samtidigt byte av vatten och avlopp samt återställning enligt önskemål av trädgården. Vi är certifierade enligt Isodräns certifiering: ISOCERT