VI UTFÖR

Här på Sebbes Mark är vi stolta över vår personliga touch. Vi förstår att när det kommer till projekt handlar det inte bara om slutresultatet. Det handlar om att utveckla relationer och tillhandahålla kvalitetsservice. Det är därför vi alltid tar oss tid att lära känna våra kunder och deras behov. Om du någon gång har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig. Vi hjälper alltid gärna till. Så tveka inte att kontakta oss idag.

POOLER

Vad är inte härligare än att ha en egen pool eller badtunna i sin egna trädgård? Detta intresse har ökat kraftigt under bara den senaste tiden och blivit allt mer efterfrågat så idag samarbetar vi med ett företag som säljer pooler för att kunna ligga i framkant med dess anläggning som vi bistår med.

Vi kan då säkerställa att dess utförande både blir smidigt, professionellt och genomtänkt tack vare att både kund, säljare och entreprenör kan arbeta tätt ihop.

Ett av de viktigaste momenten i varje typ av arbete är grundarbetet. Oavsett om det handlar om grundarbete innan plattsättning eller förberedelse för installation av utomhuspool så behöver arbetet vara planerat och felfritt. Vi har kunskap och erfarenheten som hjälper er förstå, planera och genomföra för ert projekt.

Schaktning är något av de roligaste arbetena vi har. Att få forma mark för att bygga upp ett kulturlandskap, uppföra en byggnad eller anläggning är både kreativt och roligt när man får se tankarna forma sig och bli verklighet. Behöver ni hjälp med schakt och grävarbeten så hjälper vi mer än gärna till. Vi har rätt maskiner på rätt platts med erfaren maskinist för att utföra arbetet så smidigt, ekonomiskt och bra som möjligt.

Våra grundtankar med stenläggning är att kunna skapa liv i din utemiljö samtidigt som det ska ge en stilig och välvårdad känsla. Vi är mycket erlärgiska mot att stenen skall sätta sig, växa emellan skarvarna osv. Därför analyserar vi och arbetar mycket hårt med allt från planering, utförande och skötselråd för att din anläggningen skall hålla sig lika fin som när vi överlämna ett färdigt resultat till flera år framöver.

Vi kommer gärna ut på ett besök och bidrar med inspiration och goda råd för att finna en lösning som passar er som handen i handsken och kom ihåg att frågan är fri och kostar inget!

En välvårdad utemiljö skapar ett mervärde för alla platser. En skola med välskött skolgård ger en tryggare känsla och en trivsam utemiljö i ett bostadsrättsområde skapar attraktionskraft. Vi hjälper dig med den yttre fastighetsskötseln såsom gräsklippning, beskärning av träd/buskar, borttagning av löv, snöröjning och halkbekämpning. Varje fastighet har sina egna behov och vi hjälper till att skräddarsy en lösning för varje del.

Inom den yttre totala entreprenaden har de flesta med sig en önskan om någon form av snickeri vilket vi även då vill kunna erbjuda våra kunder. Vi kan hjälpa er med allt mellan ett staket till ett uterum. Kom med era tankar så hjälper vi er med den kompletta lösningen.

Om du har köpt din tomt byggt ditt drömhus och det som återstår är trädgården så vill man antingen ha hjälp med allt eller bidra med olika delar själv för budgeten eller intressets skull. Du har sedan en grundtanke med att trädgården skall vara praktisk och lättskött och där efter tar det individuella intresset och behoven över. Vi har samlat på oss olika kunskap bland personalen för att kunna göra just det roligaste vi vet nämligen hjälpa er med den totala anläggningen från början till slut och skulle det vara något vi inte har kunskap eller behörighet till så bistår vi med det via någon samarbetspartners.

En infiltrationsanläggning renar vattnet genom att det rinner genom naturliga lager av olika material i marken innan det når grundvattnet . Enligt lag som vi alla måste rätta oss efter får inte längre spillvattnet från Wc, bad, tvätt släppas ut i en så kallad stenkista eller dike rakt ut i naturen längre. Vi är certifierade för enskilda avloppsanläggningar och hjälper er från handläggning och kontakt ned myndigheter till färdig och godkänd anläggning.

Vad är inte härligare än att ha en egen pool eller badtunna i sin egna trädgård? Detta intresse har ökat kraftigt under bara den senaste tiden och blivit allt mer efterfrågat så idag samarbetar vi med ett företag som säljer pooler för att kunna ligga i framkant med dess anläggning som vi bistår med.
Vi kan då säkerställa att dess utförande både blir smidigt, professionellt och genomtänkt tack vare att både kund, säljare och entreprenör kan arbeta tätt ihop.

Vi spränger/spräcker i berg, sten och har alla kvalifikationer gällande tillstånd, maskiner, erfarenhet och säkerhet. För oss är det viktigt att ni får ett förtroende för oss och visar gärna upp referens projekt samt går igenom era önskemål. Vi utför arbetet noggrant. När det gäller sten/berg spräckning/sprängning så använder vi oss av olika tillvägagångssätt för att kunna utföra arbetet smidigt åt kunden, vi använder oss av små och mycket kontrollerade former i tätbebyggda områden för att exempelvis hjälpa till att få bort en stor sten eller bergsknalle som sticker upp i gräsmattan till kraftigare tillvägagångssätt vid exempelvis nybyggnationer.

Vi har maskiner för snöröjning och halkbekämpning i olika storlekar för att kunna utföra arbetet effektivt beroende på hur stort arbete det är. Får inte ens den minsta maskinen plats hjälper vi även till att snöröja/halkbekämpa för hand

Vi fräser ner stubbar under marknivå på ett enkelt och skonsamt sätt utan att det påverkar din mark. Vi hjälper även till att fylla hålet och utföra kringliggande tjänster såsom bortforsling av spån och flis. Stubbfräsningen sker genom att vi med en maskin fräser bort stubben/ stubbarna.Fördelarna är många då vi kan fräsa dom i stället för att gräva upp dom blir aldrig hålet i gräsmattan större än stubbens diameter och ca 20 cm djupt vilket relaterar till en snabb återställning utav gräsmattan och istället för en stor uppgrävd stubbe som måste fraktas bort med maskin och deponeras så får vi endast en hög med spån vilket relaterar till en mer ekonomisk lösning.

Vi hjälper er med transporter och leveranser både till och från om så önskas, önskar du beställa jord, grus, sand mm så kan vi oftast leverera det inom en arbetsdag. Vi tar ansvar för transporten och materialet och ser till att det sker på bästa sätt ur miljö/ ekonomi och förutsättningarna att kunna lossa eller hämta upp materialet hos er.

Vi hjälper er med sopning runt gatorna och tar även sanden som vi tar upp. Vi sandspolar med vatten.

När gjordes en dränering av grunden på ditt hus? Att man har en väl fungerande dränering av husets grund är mycket viktigt då det i högsta grad påverkar både husets och eran egen hälsa och välbefinnande. Har man fukt i marken runt och under grunden drar det så småningom in i grunden och sedan vidare in i allt material i huset samtidigt som man går och andas in allt sämre luft i det allt sämre klimatet inomhus. Fördelarna är många och lönsamheten blir allt större att utföra dessa typer av arbeten då utvecklingen gått framåt och kan erbjuda mycket bra lösningar på problemen som redan finns eller är på väg att smyga sig på.

Dom gamla dräneringsrören är oftast täppta, finns inte eller ligger för högt, någon fukt stoppande och värmande isolering finns inte och regnvattenledningarna från hustaket läcker och förvärrar situationen. Vi kommer ut till kunden och gör en gratis vägledning och överlämna offerter på det arbete som behövs i de enskilda fallen, då markförhållandena är olika, tekniken går framåt och husägarna använder sina hus på olika vis är det viktigt att hitta rätt entreprenör för arbetet som kan sin sak vilket vi gärna kommer på besök och visa att vi är.

Vi kan stå till tjänst med alla typer av dräneringsarbeten, isodrän beklädnad av grunder och samtidigt byte av vatten och avlopp samt återställning enligt önskemål av trädgården. Vi är certifierade enligt Isodräns certifiering: ISOCERT