Sprängning

Sprängning Växjö, Alvesta och Hovmantorp

Välkommen till Sebbes Mark! Vi är verksamma i Växjö, Alvesta och Hovmantorp med omnejd och det gäller alla våra tjänster, inte minst sprängning. Vi spränger/spräcker i berg, sten och har alla kvalifikationer gällande tillstånd, maskiner, erfarenhet och säkerhet. För oss är det viktigt att ni får ett förtroende för oss och visar gärna upp referens projekt samt går igenom era önskemål. Vi utför arbetet noggrant. När det gäller sten/berg spräckning/sprängning så använder vi oss av olika tillvägagångssätt för att kunna utföra arbetet smidigt åt kunden, vi använder oss av små och mycket kontrollerade former i tätbebyggda områden för att exempelvis hjälpa till att få bort en stor sten eller bergsknalle som sticker upp i gräsmattan till kraftigare tillvägagångssätt vid exempelvis nybyggnationer.

Sprängning steg för steg

I alla våra kunduppdrag är vi väldigt lyhörda och noggranna och följer därför några steg för att ha så goda förutsättningar att lyckas som möjligt med varje kund. Dessa steg är:

  • Analys av uppdrag – där vi går igenom era önskemål
  • Plan och design – vi tar fram en plan gemensamt för ditt projekt
  • Genomförandet – professionellt utförande
  • Garanti och uppföljning – vi följer upp med dig som kund för att säkerställa att du är nöjd

Med andra ord täcker vi alla steg för att du som kund ska bli nöjd. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag gällande sprängning eller någon annan av våra tjänster.